- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
4 קישואים בינוניים מגורדים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
-
3
2) מוסיפים אותו לקישואים המגורדים מערבבים היטב .
-
4
3)מוסיפים תבלינים ביצים ושמן שוב מערבבים היטב .
-
5
4) שופכים קצת שמן בסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ מחממים על הגז ושופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 55 דקות מקררים מעט ומחלצים בקלי קלות .
-
6
גירסה של יום חול להחליף את הקמח מצה לקמח רגיל.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה .
3
2) מוסיפים אותו לקישואים המגורדים מערבבים היטב .
4
3)מוסיפים תבלינים ביצים ושמן שוב מערבבים היטב .
5
4) שופכים קצת שמן בסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ מחממים על הגז ושופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 55 דקות מקררים מעט ומחלצים בקלי קלות .
6
גירסה של יום חול להחליף את הקמח מצה לקמח רגיל.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים