להעביר לסיר את הקישואים. הגזר. למלא מים. מעט מלח לפי טעם אישי. בישול מאד קצר 1/4 שעה .
2
לקרר ולהעביר למעבד מזון גם את הגמבה ולקצוץ לא מחית. .
3
להעביר את התכולה לקערה ולהוסיף שאר המרכיבים. את 2 כפות אבקת הסוכר ולערבב.ולבסוף את הקמחים.ולערבב. בתבנית מרופדת ומשומנת לפזר בתחתית גרעיני חמניה ושומשום ואז את התערובת ומעל התערובת את 2 כפות הסוכר בשכבה אחידה. מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה יפה .
4
פשטידה טעימה מאד לא מוותרים .
5
חג שמח לכל בית ישראל .
6
אל תתבישו לפרגן ולשתף תודה .
1
להעביר לסיר את הקישואים. הגזר. למלא מים. מעט מלח לפי טעם אישי. בישול מאד קצר 1/4 שעה .
2
לקרר ולהעביר למעבד מזון גם את הגמבה ולקצוץ לא מחית. .
3
להעביר את התכולה לקערה ולהוסיף שאר המרכיבים. את 2 כפות אבקת הסוכר ולערבב.ולבסוף את הקמחים.ולערבב. בתבנית מרופדת ומשומנת לפזר בתחתית גרעיני חמניה ושומשום ואז את התערובת ומעל התערובת את 2 כפות הסוכר בשכבה אחידה. מעבירים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להזהבה יפה .