לןגן

פשתידת קישואים ובצל כשרה לפסח

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/04/2020 | 13:07
פשתידת קישואים ובצל כשרה לפסח

תקציר המתכון: מושלם לארוחת בוקר 🌤או ערב 🌠😋

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עד להזהבה

  2. 2) מוסיפים אותו לקישואים המגורדים מערבבים היטב

  3. 3)מוסיפים תבלינים ביצים ושמן שוב מערבבים היטב

  4. 4) שופכים קצת שמן בסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ מחממים על הגז ושופכים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 55 דקות מקררים מעט ומחלצים בקלי קלות

  5. גירסה של יום חול להחליף את הקמח מצה לקמח רגיל