אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,737
צפיות

פשטידה פסטה ברילה וגבינות

המתכון של
פשטידה פסטה ברילה וגבינות

מתכון חגיגי לחג שבועות

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת פסטה פנה של ברילה
  • 3 בצלים חתוכים לקוביות
  • 3 ביצים
  • 300 גרם גבינה בולגרית
  • 300 גרם צפתית
  • חצי מיכל קוטג'
  • חצי מיכל שמנת לבישול
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת/קשקבל
  • עלי תרד (חולטים במים חמים
  • כפית פלפל שחור
  • מעט אגוז מוסקט
  • מעט מלח.
  • הערה
  • לגביי הגבינות אין חוקים הכמויות או הסוגים.
  • אפשר להשתמש בריקוטה
  • אפשר להוסיף גבינת טוב טעם , כנען וכו.
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הספגטי הברילה בסיר מים עם מלח שהרתחנו בגז.


  • 2

    עד למצב אל דנטה. מסירים מהגז ומוזגים למסננת..


  • 3

    במחבת עם 4 כפות שמן מטגנים את קוביות הבצל עד לשיזופם מוסיפים את התרד עד ואת שמנת הבישול והתבלינים..


  • 4

    בקערה מניחים את הספגטי.


  • 5

    מוסיפים את הבצל , התרד  ואת הגבינות  ואת התבלינים ואת הביצים שטרפנו בקערה נפרדת..


  • 6

    יוצקים לתבנית פיירקס ומעל מפזרים עוד 150 גרם גבינה צהובה מגורדת..


  • 7

    עוטפים את התבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות במצב אפיה ל-  40 דקות..


  • 8

    מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות במשך 5-8.


  • 9

    דקות נוספות..


  • 10

    פשטידת פסטה ברילה וגבינות חגיגית לחג השבועות.


  • 11

    תהנו מכל ביס..


  • 12

    מרי שרעבי❤.


1

מבשלים את הספגטי הברילה בסיר מים עם מלח שהרתחנו בגז.


2

עד למצב אל דנטה. מסירים מהגז ומוזגים למסננת..


3

במחבת עם 4 כפות שמן מטגנים את קוביות הבצל עד לשיזופם מוסיפים את התרד עד ואת שמנת הבישול והתבלינים..


4

בקערה מניחים את הספגטי.


5

מוסיפים את הבצל , התרד  ואת הגבינות  ואת התבלינים ואת הביצים שטרפנו בקערה נפרדת..


6

יוצקים לתבנית פיירקס ומעל מפזרים עוד 150 גרם גבינה צהובה מגורדת..


7

עוטפים את התבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות במצב אפיה ל-  40 דקות..


8

מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות במשך 5-8.


9

דקות נוספות..


10

פשטידת פסטה ברילה וגבינות חגיגית לחג השבועות.


11

תהנו מכל ביס..


12

מרי שרעבי❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים