לןגן

פשטידה פסטה ברילה וגבינות

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 16/05/2018 | 09:03
פשטידה פסטה ברילה וגבינות

תקציר המתכון: מתכון חגיגי לחג שבועות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הספגטי הברילה בסיר מים עם מלח שהרתחנו בגז

  2. עד למצב אל דנטה. מסירים מהגז ומוזגים למסננת.

  3. במחבת עם 4 כפות שמן מטגנים את קוביות הבצל עד לשיזופם מוסיפים את התרד עד ואת שמנת הבישול והתבלינים.

  4. בקערה מניחים את הספגטי

  5. מוסיפים את הבצל , התרד  ואת הגבינות  ואת התבלינים ואת הביצים שטרפנו בקערה נפרדת.

  6. יוצקים לתבנית פיירקס ומעל מפזרים עוד 150 גרם גבינה צהובה מגורדת.

  7. עוטפים את התבנית עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות במצב אפיה ל-  40 דקות.

  8. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות במשך 5-8

  9. דקות נוספות.

  10. פשטידת פסטה ברילה וגבינות חגיגית לחג השבועות

  11. תהנו מכל ביס.

  12. מרי שרעבי❤