הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמגרדים בפומפיה גסה את תפוחי האדמה והגזר, סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
קוצצים פלפל חריף, פטרוזיליה וכוסברה, מוסיפים כורכום, פלפל לבן/שחור, מלח, ביצים ומיץ לימון סחוט.
מערבבים הכל יחד.
מחממים חצי כוס שמן במחבת, שופכים את הבלילה, כעבור מספר דקות הופכים על צלחת ומחזירים למחבת למספר דקות נוספות על הצד השני (אפשר להכניס לתנור במקום לטגן, יוצא מעט יבש אבל טעים מאוד).