לןגן

למגינה: אומלט מרוקאי

מאת: ירדנה ג'אנח, פורסם: 17/06/2016 | 16:12
למגינה: אומלט מרוקאי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מגרדים בפומפיה גסה את תפוחי האדמה והגזר, סוחטים היטב ומעבירים לקערה

  2. קוצצים פלפל חריף, פטרוזיליה וכוסברה, מוסיפים כורכום, פלפל לבן/שחור, מלח, ביצים ומיץ לימון סחוט

  3. מערבבים הכל יחד

  4. מחממים חצי כוס שמן במחבת, שופכים את הבלילה, כעבור מספר דקות הופכים על צלחת ומחזירים למחבת למספר דקות נוספות על הצד השני (אפשר להכניס לתנור במקום לטגן, יוצא מעט יבש אבל טעים מאוד)