- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי כפית פפריקה מעושנת שומשום לעיטור
אופן ההכנה
-
1
לחתוך 4-5 תפוחי אדמה קלופים לקוביות ולהרתיח עם מים עד ריכוך..
-
2
לסנן ולשים בתנור עם מעט שמן זית ולתת לו קצת להיצרב על חום של 180-200 מעלות..
-
3
לשים את תפוחי האדמה במחבת עם מעט שמן זית..
-
4
להכין בקערית 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק וכף אחת של מיונז, לתבל במעט פלפל שחור, תבלין צ'ילי גרוס מעט מלח וחצי כפית פפריקה מעושנת, לערבב ולשפוך על התפו'א..
-
5
לכבות את הגז ולפזר מעל שומשום.
1
לחתוך 4-5 תפוחי אדמה קלופים לקוביות ולהרתיח עם מים עד ריכוך..
2
לסנן ולשים בתנור עם מעט שמן זית ולתת לו קצת להיצרב על חום של 180-200 מעלות..
3
לשים את תפוחי האדמה במחבת עם מעט שמן זית..
4
להכין בקערית 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק וכף אחת של מיונז, לתבל במעט פלפל שחור, תבלין צ'ילי גרוס מעט מלח וחצי כפית פפריקה מעושנת, לערבב ולשפוך על התפו'א..
5
לכבות את הגז ולפזר מעל שומשום.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים