מכינים את המילוי: קוצצים את הבצל והפטרוזיליה בסלייסר, מתבלים עם מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות או בהרט, להוסיף את הבשר, לערבב היטב ולמלאות את תפוחי האדמה והחצילים.
3
שמים את תפוחי האדמה והחצילים בתבנית חד פעמית.
4
מכינים את הרוטב: חותכים בצל לרצועות ומטגנים, מוסיפים כף רסק, עגבניה חתוכה לפרוסות, מלח, פלפל חריף/מתוק, ולבשל מעט עם כוס מים.
5
לאחר 7-8 דקות שופכים את הרוטב על הממולאים.
6
לפזר מעל פטרוזיליה או כוסברה ומכניסים לתנור למשך שעה - שעה ורבע.
1
לקלוף תפוחי אדמה ולרוקן את הפנים כמו כן את החציל.
2
מכינים את המילוי: קוצצים את הבצל והפטרוזיליה בסלייסר, מתבלים עם מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות או בהרט, להוסיף את הבשר, לערבב היטב ולמלאות את תפוחי האדמה והחצילים.
3
שמים את תפוחי האדמה והחצילים בתבנית חד פעמית.
4
מכינים את הרוטב: חותכים בצל לרצועות ומטגנים, מוסיפים כף רסק, עגבניה חתוכה לפרוסות, מלח, פלפל חריף/מתוק, ולבשל מעט עם כוס מים.
5
לאחר 7-8 דקות שופכים את הרוטב על הממולאים.
6
לפזר מעל פטרוזיליה או כוסברה ומכניסים לתנור למשך שעה - שעה ורבע.