1. מניחים כל תפוח אדמה בין שני מקלות אכילה סיניים (מקלות שוכבים, מקבילים זה לזה, במרחק של כ-2 סנטימטר, כך שהם יוצרים הגבהה קטנה לתפוח האדמה). פורסים את תפוח האדמה לפרוסות - המקלות מונעים את חיתוך תפוח האדמה עד סופו וכך תיווצר מניפה. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה..
2
2. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים כל תפוח אדמה היטב בין הפרוסות בספריי שמן. מפזרים מעל את התבלינים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה. .
3
3. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב ביחד. .
4
4. כשתפוחי האדמה מוכנים ועדיין חמים שופכים מעל את רוטב המיונז ומגישים..
1
1. מניחים כל תפוח אדמה בין שני מקלות אכילה סיניים (מקלות שוכבים, מקבילים זה לזה, במרחק של כ-2 סנטימטר, כך שהם יוצרים הגבהה קטנה לתפוח האדמה). פורסים את תפוח האדמה לפרוסות - המקלות מונעים את חיתוך תפוח האדמה עד סופו וכך תיווצר מניפה. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה..
2
2. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים כל תפוח אדמה היטב בין הפרוסות בספריי שמן. מפזרים מעל את התבלינים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה. .
3
3. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב ביחד. .
4
4. כשתפוחי האדמה מוכנים ועדיין חמים שופכים מעל את רוטב המיונז ומגישים..