קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
1. מניחים כל תפוח אדמה בין שני מקלות אכילה סיניים (מקלות שוכבים, מקבילים זה לזה, במרחק של כ-2 סנטימטר, כך שהם יוצרים הגבהה קטנה לתפוח האדמה). פורסים את תפוח האדמה לפרוסות - המקלות מונעים את חיתוך תפוח האדמה עד סופו וכך תיווצר מניפה. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה.
2. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית מרופדת נייר אפייה, מרססים כל תפוח אדמה היטב בין הפרוסות בספריי שמן. מפזרים מעל את התבלינים ואופים בחום של 180 מעלות כשעה.
3. טוחנים את כל מרכיבי הרוטב ביחד.
4. כשתפוחי האדמה מוכנים ועדיין חמים שופכים מעל את רוטב המיונז ומגישים.