הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלבשל את הברוקולי והכרוביות למשך רבע שעה במים ..
לסנן מהמים במסננת פסטה..
לפרוס על השיש מגבת כלים להניח הכל על המגבת כדי לספוג את הנוזלים לשים ולנגב מעט..
לשים ניר אפיה במגש של תנור ולשמן אותו..
לשים בקערה 3 ביצים ,חצי כפית מלח, כפית אבקת אפיה, פלפל ומלח לטרוף היטב..
בקערה נפרדת לשים את הפירורית ..
לטבול כל ברוקולי וכרובית ,להתיז שמן על כל אחד ולהכניס לתנור למשך 20 דקות עד שהכל שחום למעלה..