לןגן

כרוביות וברוקולי עם ציפוי פירורית בתנור

מאת: אפרת ברק, פורסם: 13/01/2021 | 17:41
כרוביות וברוקולי עם ציפוי פירורית בתנור

תקציר המתכון: מתכון קל טעים ומרשים!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הברוקולי והכרוביות למשך רבע שעה במים .

  2. לסנן מהמים במסננת פסטה.

  3. לפרוס על השיש מגבת כלים להניח הכל על המגבת כדי לספוג את הנוזלים לשים ולנגב מעט.

  4. לשים ניר אפיה במגש של תנור ולשמן אותו.

  5. לשים בקערה 3 ביצים ,חצי כפית מלח, כפית אבקת אפיה, פלפל ומלח לטרוף היטב.

  6. בקערה נפרדת לשים את הפירורית .

  7. לטבול כל ברוקולי וכרובית ,להתיז שמן על כל אחד ולהכניס לתנור למשך 20 דקות עד שהכל שחום למעלה.