תקציר המתכון: מתכון קל טעים ומרשים!
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
לבשל את הברוקולי והכרוביות למשך רבע שעה במים .
לסנן מהמים במסננת פסטה.
לפרוס על השיש מגבת כלים להניח הכל על המגבת כדי לספוג את הנוזלים לשים ולנגב מעט.
לשים ניר אפיה במגש של תנור ולשמן אותו.
לשים בקערה 3 ביצים ,חצי כפית מלח, כפית אבקת אפיה, פלפל ומלח לטרוף היטב.
בקערה נפרדת לשים את הפירורית .
לטבול כל ברוקולי וכרובית ,להתיז שמן על כל אחד ולהכניס לתנור למשך 20 דקות עד שהכל שחום למעלה.