לחם פרוס,גבינה צהובה או מוצרלה,כ 5 ביצים,פירורי לחם דק דק ושמן לטיגון.
אופן ההכנה
0
מכינים בצלחות נפרדות ביצים (לשקשק אותם כמובן) ופירורי לחם. לוקחים 2 פרוסות לחם כל פעם,מוציאים את הקשה של הלחם מניחים על פרוסת לחם אחת פרוסת מוצרלה או צהובה ,סוגרים ..
1
לוקחים מערוך ומרדדים את פרוסת הלחם שסגרתם עם הגבינה עד כדי שתהיה דקה,מועכים בצדדים עם מזלג וכן הלאה..
2
מחממים מחבת עם שמן (לא עמוק) אין צורך בהרבה שמן..
3
טובלים את הלחם בביצה ובפירורי לחם,ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים..
4
תהנו,בהצלחה!.
0
מכינים בצלחות נפרדות ביצים (לשקשק אותם כמובן) ופירורי לחם. לוקחים 2 פרוסות לחם כל פעם,מוציאים את הקשה של הלחם מניחים על פרוסת לחם אחת פרוסת מוצרלה או צהובה ,סוגרים ..
1
לוקחים מערוך ומרדדים את פרוסת הלחם שסגרתם עם הגבינה עד כדי שתהיה דקה,מועכים בצדדים עם מזלג וכן הלאה..
2
מחממים מחבת עם שמן (לא עמוק) אין צורך בהרבה שמן..
3
טובלים את הלחם בביצה ובפירורי לחם,ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים..