אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

266
צפיות

פתיתים בצל ואיטריות

המתכון של
פתיתים בצל ואיטריות

יאמי

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כוס פתיתים
  • 1 בצל פרוס
  • חצי כוס איטריות דקות
  • התיבול
  • חצי כף מלח
  • חצי כף כורכום
  • קורט פלפל לבן
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה.


  • 2

    מחממים סיר.


  • 3

    עם 2 כפות שמן.


  • 4

    מוסיפים את הבצל.


  • 5

    מטגנים כ2-3 דקות.


  • 6

    מוסיפים את האיטריות.


  • 7

    מטגנים יחד עם הבצל.


  • 8

    כ3-4 דקות.


  • 9

    מוסיפים את .


  • 10

    הפתיתים לסיר.


  • 11

    ומערבבים יחד כ4 דקות.


  • 12

    מתבלים ב...


  • 13

    כורכום מלח ופלפל לבן.


  • 14

    מערבבים ומוסיפים.


  • 15

    מים רותחים .


  • 16

    בגובההפתיתים.


  • 17

    מגיעים לרתיחה.


  • 18

    מכסים ומבשלים .


  • 19

    עד שהמים מתאדים.


  • 20

    מכבים ומשאירים סגור.


  • 21

    לאחר כ10 דקות.


  • 22

    מפרידים עם מזלג.


1

ההכנה.


2

מחממים סיר.


3

עם 2 כפות שמן.


4

מוסיפים את הבצל.


5

מטגנים כ2-3 דקות.


6

מוסיפים את האיטריות.


7

מטגנים יחד עם הבצל.


8

כ3-4 דקות.


9

מוסיפים את .


10

הפתיתים לסיר.


11

ומערבבים יחד כ4 דקות.


12

מתבלים ב...


13

כורכום מלח ופלפל לבן.


14

מערבבים ומוסיפים.


15

מים רותחים .


16

בגובההפתיתים.


17

מגיעים לרתיחה.


18

מכסים ומבשלים .


19

עד שהמים מתאדים.


20

מכבים ומשאירים סגור.


21

לאחר כ10 דקות.


22

מפרידים עם מזלג.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים