תקציר המתכון: כשנשאר לחם פרוס,ואין מה לעשות איתו ..🍞 טעים מאוד!!
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
מכינים בצלחות נפרדות ביצים (לשקשק אותם כמובן) ופירורי לחם. לוקחים 2 פרוסות לחם כל פעם,מוציאים את הקשה של הלחם מניחים על פרוסת לחם אחת פרוסת מוצרלה או צהובה ,סוגרים .
לוקחים מערוך ומרדדים את פרוסת הלחם שסגרתם עם הגבינה עד כדי שתהיה דקה,מועכים בצדדים עם מזלג וכן הלאה.
מחממים מחבת עם שמן (לא עמוק) אין צורך בהרבה שמן.
טובלים את הלחם בביצה ובפירורי לחם,ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
תהנו,בהצלחה!