לןגן

פתיתים בצל ואיטריות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 01/01/2021 | 17:28
פתיתים בצל ואיטריות

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. מחממים סיר

  3. עם 2 כפות שמן

  4. מוסיפים את הבצל

  5. מטגנים כ2-3 דקות

  6. מוסיפים את האיטריות

  7. מטגנים יחד עם הבצל

  8. כ3-4 דקות

  9. מוסיפים את

  10. הפתיתים לסיר

  11. ומערבבים יחד כ4 דקות

  12. מתבלים ב..

  13. כורכום מלח ופלפל לבן

  14. מערבבים ומוסיפים

  15. מים רותחים

  16. בגובההפתיתים

  17. מגיעים לרתיחה

  18. מכסים ומבשלים

  19. עד שהמים מתאדים

  20. מכבים ומשאירים סגור

  21. לאחר כ10 דקות

  22. מפרידים עם מזלג