- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
2 תפוחי אדמה מבושלים לפירה.
-
-
-
-
-
-
בערך 15 שניצלים פרוסים דק.
אופן ההכנה
-
1
להזהיב את הבצלים במעט שמן..
-
2
להוסיף בשר לפורר עם המזלג..
-
3
להוסיף תבלינים וצנוברים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו..
-
4
לצנן..
-
5
להוסיף את תפוחי האדמה שמעכנו לפירה לערבב טוב לצנן..
-
6
לשטוף את השניצל לייבש טוב..
-
7
בקערה לשים 2 ביצים מקושקשות עם מלח..
-
8
בקערה שניה פירורי לחם עם שומשום..
-
9
אחרי שממלאים את השניצל בבשר..
-
10
טובלים בביצה פירורי לחם ולשמן החם...
-
11
טעים מאוד.
1
להזהיב את הבצלים במעט שמן..
2
להוסיף בשר לפורר עם המזלג..
3
להוסיף תבלינים וצנוברים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו..
4
לצנן..
5
להוסיף את תפוחי האדמה שמעכנו לפירה לערבב טוב לצנן..
6
לשטוף את השניצל לייבש טוב..
7
בקערה לשים 2 ביצים מקושקשות עם מלח..
8
בקערה שניה פירורי לחם עם שומשום..
9
אחרי שממלאים את השניצל בבשר..
10
טובלים בביצה פירורי לחם ולשמן החם...
11
טעים מאוד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים