- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
6 כפות שטוחות מיונז/שמן זית
-
מעט שמן זית לזילוף על תחתית התבנית
אופן ההכנה
-
1
מזלפים שמן זית על התבנית (אני השתמשתי בתבנית חד פעמית הגדולה ביותר).
-
2
שוטפים היטב את תפוחי האדמה (אני לא קילפתי אותם) אין צורך לבשל אותם, הם מתרככים היטב בתנור.
-
3
פורסים את תפוחי האדמה למשולשים לאורכם - לשתים, לארבע, לשמונה, לעשר משולשים.
-
4
מניחים אותם על התבנית.
-
5
בתוך קערה מערבבים את שאר המרכיבים. מעשים בידיים את המרינדה עם תפוחי האדמה .
-
6
אופים בתנור כשעה, בחום 180 מעלות - עד שהפוטטוס חומים ורכים.
1
מזלפים שמן זית על התבנית (אני השתמשתי בתבנית חד פעמית הגדולה ביותר).
2
שוטפים היטב את תפוחי האדמה (אני לא קילפתי אותם) אין צורך לבשל אותם, הם מתרככים היטב בתנור.
3
פורסים את תפוחי האדמה למשולשים לאורכם - לשתים, לארבע, לשמונה, לעשר משולשים.
4
מניחים אותם על התבנית.
5
בתוך קערה מערבבים את שאר המרכיבים. מעשים בידיים את המרינדה עם תפוחי האדמה .
6
אופים בתנור כשעה, בחום 180 מעלות - עד שהפוטטוס חומים ורכים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים