אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

662
צפיות

תפוחי אדמה עם עוף בתנור

המתכון של
תפוחי אדמה עם עוף בתנור

תפוחי אדמה עם עוף בתנור

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • תפוחי אדמה חתוך לרבעים
  • 4 חתיכות קרעים
  • מים (לחימום תפוחי אדמה לפני התנור)
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 3 כפות שמן קנולה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שיני שום לפי טעם
  • פלפל חריף
  • *אני אוהבת להוסיף טיפה
  • צ׳ילי חריף יבש
  • בזיליקום
  • אורגנו
  • ולפזר למעלה כוסברה למראה יפה
אופן ההכנה
  • 0

    לחמם סיר עם מים ולהביא לרתיחה. להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 7 דקות או יותר, צריכים להביא את התפוחי אדמה למצב של רכות, אבל גם יציבות.(יש לבדוק עם מזלג) מוציאים את התפוחי אדמה מהסיר, מססנים ומעבירים לקערה עמוקה ביחד עם הקרעים.


  • 1

    מפזרים שמן, פפריקה, מלח , פלפל שחור , ועוד תבלינים לפי טעם וכמובן השום מערבבים הכל ביחד כך שכל התפוחי אדמה והעוף יקבלו מהתיבול. אופים בחום גבוה (200 מעלות ).


  • 2

    כ 40 דק עם נייר כסף לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ונותנים בוסט של טורבו חום גבוה כ–40-30 דקות בערך עד שהוא נראה מראה קריספי.


0

לחמם סיר עם מים ולהביא לרתיחה. להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 7 דקות או יותר, צריכים להביא את התפוחי אדמה למצב של רכות, אבל גם יציבות.(יש לבדוק עם מזלג) מוציאים את התפוחי אדמה מהסיר, מססנים ומעבירים לקערה עמוקה ביחד עם הקרעים.


1

מפזרים שמן, פפריקה, מלח , פלפל שחור , ועוד תבלינים לפי טעם וכמובן השום מערבבים הכל ביחד כך שכל התפוחי אדמה והעוף יקבלו מהתיבול. אופים בחום גבוה (200 מעלות ).


2

כ 40 דק עם נייר כסף לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ונותנים בוסט של טורבו חום גבוה כ–40-30 דקות בערך עד שהוא נראה מראה קריספי.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים