לחמם סיר עם מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 7 דקות או יותר, צריכים להביא את התפוחי אדמה למצב של רכות, אבל גם יציבות.(יש לבדוק עם מזלג)
מוציאים את התפוחי אדמה מהסיר, מססנים ומעבירים לקערה עמוקה ביחד עם הקרעים.
1
מפזרים שמן, פפריקה, מלח , פלפל שחור , ועוד תבלינים לפי טעם וכמובן השום מערבבים הכל ביחד כך שכל התפוחי אדמה והעוף יקבלו מהתיבול.
אופים בחום גבוה (200 מעלות ).
2
כ 40 דק עם נייר כסף
לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ונותנים בוסט של טורבו חום גבוה כ–40-30 דקות בערך עד שהוא נראה מראה קריספי.
0
לחמם סיר עם מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 7 דקות או יותר, צריכים להביא את התפוחי אדמה למצב של רכות, אבל גם יציבות.(יש לבדוק עם מזלג)
מוציאים את התפוחי אדמה מהסיר, מססנים ומעבירים לקערה עמוקה ביחד עם הקרעים.
1
מפזרים שמן, פפריקה, מלח , פלפל שחור , ועוד תבלינים לפי טעם וכמובן השום מערבבים הכל ביחד כך שכל התפוחי אדמה והעוף יקבלו מהתיבול.
אופים בחום גבוה (200 מעלות ).
2
כ 40 דק עם נייר כסף
לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ונותנים בוסט של טורבו חום גבוה כ–40-30 דקות בערך עד שהוא נראה מראה קריספי.