לןגן

תפוחי אדמה עם עוף בתנור

מאת: מירל בן חוטה, פורסם: 28/08/2020 | 10:56
תפוחי אדמה עם עוף בתנור

תקציר המתכון: תפוחי אדמה עם עוף בתנור

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם סיר עם מים ולהביא לרתיחה. להוסיף את תפוחי האדמה ולבשל כ 7 דקות או יותר, צריכים להביא את התפוחי אדמה למצב של רכות, אבל גם יציבות.(יש לבדוק עם מזלג) מוציאים את התפוחי אדמה מהסיר, מססנים ומעבירים לקערה עמוקה ביחד עם הקרעים

  2. מפזרים שמן, פפריקה, מלח , פלפל שחור , ועוד תבלינים לפי טעם וכמובן השום מערבבים הכל ביחד כך שכל התפוחי אדמה והעוף יקבלו מהתיבול. אופים בחום גבוה (200 מעלות )

  3. כ 40 דק עם נייר כסף לאחר מכן מסירים את הנייר כסף ונותנים בוסט של טורבו חום גבוה כ–40-30 דקות בערך עד שהוא נראה מראה קריספי