- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
2 סלסילות פטריות-שמפניון ופורטבלו
-
1 כף גדושה אבקת מרק פטריות או רוטב פטריות
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הניוקי לפי הוראות יצרן בגב השקית.
-
2
להזהיב בצל כ-20 דקות.
-
3
לפרוס את הפטריות לפרוסות ולהוסיף לבצל המוזהב. להמשיך ולטגן עד שהפטריות התרככו.
-
4
להוסיף לתערובת הפטריות את אבקת מרק הפטריות, להמשיך ולערבב.
-
5
להוסיף לתערובת את השמנת להקצפה ולהמשיך ולערבב עד שהרוטב מסמיך, לא מדי, לטעום ולשפר טעמים.
-
6
להוסיף את הניוקי המבושלים ולהמשיך מספר דקות לערבב עם הפטריות , להוריד את הסיר מהאש.
-
7
אפשר לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה, גבינת פרמזן מגוררת.
1
לבשל את הניוקי לפי הוראות יצרן בגב השקית.
2
להזהיב בצל כ-20 דקות.
3
לפרוס את הפטריות לפרוסות ולהוסיף לבצל המוזהב. להמשיך ולטגן עד שהפטריות התרככו.
4
להוסיף לתערובת הפטריות את אבקת מרק הפטריות, להמשיך ולערבב.
5
להוסיף לתערובת את השמנת להקצפה ולהמשיך ולערבב עד שהרוטב מסמיך, לא מדי, לטעום ולשפר טעמים.
6
להוסיף את הניוקי המבושלים ולהמשיך מספר דקות לערבב עם הפטריות , להוריד את הסיר מהאש.
7
אפשר לפזר מלמעלה פטרוזיליה קצוצה, גבינת פרמזן מגוררת.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים