הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלבשל את התפוחי אדמה והגזר עד לריכוך..
למעוך את תפוחי האדמה את הגזר לחתוך לקוביות קטנות..
להוסיף פטרוזיליה קצוצה..
ובצל שהזהבנו בשמן.
וחלמונים להוסיף תבלינים ולערבב..
את החלבונים להקציף לקצף לא קשה.
לקפל לעיסה...
סיר גחנון קטן או אלומיניום לשמן אותו וגם את הדפנות..
לחמם רבע כוס שמן בסיר..
כשהשמן חם להוסיף את העיסה ליישר.
להנמיך להבה ולבשל 10 דקות על להבה נמוכה..
להעביר את הסיר לתנור שחומם מראש על 180 בערך 50מדקות או עד שקיסם.
יוצא יבש..
להוציא לצנן טוב..
להפוך על צלחת.