הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהשלב ראשון להרתיח תפו"א עם הקליפה עד לריכוך .
לחמם תנור ל 220 מעלות טורבו גריל .
להכין תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה .
בעזרת מלקחיים להוציא את התפוחי האדמה הרתוחים ולהניחם במרווחים בתבנית ..
לקחת מועך פירה,למעוך לחיצה אחת על כל תפוח אדמה .
כעת לתבל בכל אחת מהתבלינים הרשומים למעלה ולזלף שמן זית.
לאפות בערך חצי שעה עד שמזהיב יפה ,בהצלחה אילנית בניזרי 💕.