לןגן

תפו"א מעוכים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 25/09/2018 | 12:49
תפו"א מעוכים

תקציר המתכון: אוכל שילדים אוהבים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון להרתיח תפו"א עם הקליפה עד לריכוך

  2. לחמם תנור ל 220 מעלות טורבו גריל

  3. להכין תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה

  4. בעזרת מלקחיים להוציא את התפוחי האדמה הרתוחים ולהניחם במרווחים בתבנית .

  5. לקחת מועך פירה,למעוך לחיצה אחת על כל תפוח אדמה

  6. כעת לתבל בכל אחת מהתבלינים הרשומים למעלה ולזלף שמן זית

  7. לאפות בערך חצי שעה עד שמזהיב יפה ,בהצלחה אילנית בניזרי 💕