- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
2 קופסאות ארטישוק חתוך לקוביות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את הבצל.
-
2
5 דק.
-
3
2) מוסיפים את הגמבה ומטגנים עוד קצת.
-
4
3)מוסיפים את את הפטריות ארטישוק אבקת בצל פלפל שחור דבש ומים .
-
5
4) מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה לאחך חצי שעה מוסיפים כוסברה ומכסים את הסיר ל 5 דק ואפשר להגיש.
-
6
בתאבון😋.
1
1) מטגנים את הבצל.
2
5 דק.
3
2) מוסיפים את הגמבה ומטגנים עוד קצת.
4
3)מוסיפים את את הפטריות ארטישוק אבקת בצל פלפל שחור דבש ומים .
5
4) מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה לאחך חצי שעה מוסיפים כוסברה ומכסים את הסיר ל 5 דק ואפשר להגיש.
6
בתאבון😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים