לןגן

ארטישוק עם פטריות ודבש

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/09/2018 | 15:38
ארטישוק עם פטריות ודבש

תקציר המתכון: תוספת נהדרת לכל

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל

  2. 5 דק

  3. 2) מוסיפים את הגמבה ומטגנים עוד קצת

  4. 3)מוסיפים את את הפטריות ארטישוק אבקת בצל פלפל שחור דבש ומים

  5. 4) מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה לאחך חצי שעה מוסיפים כוסברה ומכסים את הסיר ל 5 דק ואפשר להגיש

  6. בתאבון😋