הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעים במיוחד, ומאוד מוצלח!! הילדים והמבוגרים ישתגעו על זה כאחד, בהבטחה!!!
מחממים את 3 כפות השמן במחבת, מטגנים את הבצל הקצוץ עד לשקיפות,מוסיפים את השום ומטגנים קלות עוד כ-2 דקות נוספות, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה..
מתבלים בתיבול ומערבבים היטב. מוסיפים את המים לפי ההוראות הרשומות בגב האריזה של הפתיתים..
מבשלים עם מכסה מעט פתוח עד להתאדות המים. מערבבים ומגישים..