- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות= 150 גרם
-
200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
-
1/2 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה .
-
3
כ5 דק⏱ לאחך מכן מכניסים את הבטטה .
-
4
2) מכניסים את החזה עוף בצד בלי לערבב עד להזהבה , ברגע שהעוף שמקבל צבע אז אפשר לערבב, מכניסים את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה.
-
5
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט .
-
6
4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .
-
7
5) מגלגלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם .
-
8
6) מטגנים בשמן לא עמוק רק בחצי הגובה.
-
9
ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או טריאקי מה שבא לכם.
-
10
בתאבוו.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה .
3
כ5 דק⏱ לאחך מכן מכניסים את הבטטה .
4
2) מכניסים את החזה עוף בצד בלי לערבב עד להזהבה , ברגע שהעוף שמקבל צבע אז אפשר לערבב, מכניסים את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה.
5
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט .
6
4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .
7
5) מגלגלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם .
8
6) מטגנים בשמן לא עמוק רק בחצי הגובה.
9
ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או טריאקי מה שבא לכם.
10
בתאבוו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים