אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,290
צפיות

טורטיה במילוי חזה עוף בטטה גמבה ובצל

המתכון של
טורטיה במילוי חזה עוף בטטה גמבה ובצל

כל מילה מיותרת👌

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 טורטיות
  • 1 בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות= 150 גרם
  • 200 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף אבקת פטריות
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף דבש
  • לטיגון
  • ביצה
  • פירורי לחם מוזהבים
אופן ההכנה
  • 1

    .


  • 2

    1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה .


  • 3

    כ5 דק⏱ לאחך מכן מכניסים את הבטטה .


  • 4

    2) מכניסים את החזה עוף בצד בלי לערבב עד להזהבה , ברגע שהעוף שמקבל צבע אז אפשר לערבב, מכניסים את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה.


  • 5

    3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט .


  • 6

    4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .


  • 7

    5) מגלגלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם .


  • 8

    6) מטגנים בשמן לא עמוק רק בחצי הגובה.


  • 9

    ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או טריאקי מה שבא לכם.


  • 10

    בתאבוו.


1

.


2

1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה .


3

כ5 דק⏱ לאחך מכן מכניסים את הבטטה .


4

2) מכניסים את החזה עוף בצד בלי לערבב עד להזהבה , ברגע שהעוף שמקבל צבע אז אפשר לערבב, מכניסים את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה.


5

3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט .


6

4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .


7

5) מגלגלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם .


8

6) מטגנים בשמן לא עמוק רק בחצי הגובה.


9

ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או טריאקי מה שבא לכם.


10

בתאבוו.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים