לןגן

פתיתים אחד אחד, מתובלים עסיסיים!

מאת: לילך טייב, פורסם: 21/01/2018 | 09:35
פתיתים אחד אחד, מתובלים עסיסיים!

תקציר המתכון: טעים במיוחד, ומאוד מוצלח!! הילדים והמבוגרים ישתגעו על זה כאחד, בהבטחה!!!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים את 3 כפות השמן במחבת, מטגנים את הבצל הקצוץ עד לשקיפות,מוסיפים את השום ומטגנים קלות עוד כ-2 דקות נוספות, מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות תוך כדי ערבוב עד להשחמה קלה.

  2. מתבלים בתיבול ומערבבים היטב. מוסיפים את המים לפי ההוראות הרשומות בגב האריזה של הפתיתים.

  3. מבשלים עם מכסה מעט פתוח עד להתאדות המים. מערבבים ומגישים.