לןגן

טורטיה במילוי חזה עוף בטטה גמבה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/01/2018 | 06:18
טורטיה במילוי חזה עוף בטטה גמבה ובצל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל יחד עם הגמבה

  2. כ5 דק⏱ לאחך מכן מכניסים את הבטטה

  3. 2) מכניסים את החזה עוף בצד בלי לערבב עד להזהבה , ברגע שהעוף שמקבל צבע אז אפשר לערבב, מכניסים את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה

  4. 3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט

  5. 4) פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים

  6. 5) מגלגלים אותם בביצה ומגלגלים בפירורי לחם

  7. 6) מטגנים בשמן לא עמוק רק בחצי הגובה

  8. ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או טריאקי מה שבא לכם

  9. בתאבוו