אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,126
צפיות

תפוחי אדמה אפויים בתנור

המתכון של
תפוחי אדמה אפויים בתנור

קריספיים

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 יחידות תפוחי אדמה עם קליפה אדומה או כמה שרוצים
  • שמן זית
  • פטרוזיליה יבשה
  • מעט מלח גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח בסיר מים עם כף מלח עם תפוחי האדמה עם הקליפה .


  • 2

    לבשל בערך רבע שעה .


  • 3

    לחתוך לרבים או לפרוסות עבות .


  • 4

    להניח בתבנית עם נייר אפיה .


  • 5

    להבריש עם מעט שמן זית .


  • 6

    לפזר מעל מעט פטרוזיליה יבשה ומעט מאוד מלח גרוס ולאפות על 200 מעלות עד לקבלת צבע חום .


  • 7

    יוצאים טעימים וקריספיים .


  • 8

    בתאבון 💗.


1

להרתיח בסיר מים עם כף מלח עם תפוחי האדמה עם הקליפה .


2

לבשל בערך רבע שעה .


3

לחתוך לרבים או לפרוסות עבות .


4

להניח בתבנית עם נייר אפיה .


5

להבריש עם מעט שמן זית .


6

לפזר מעל מעט פטרוזיליה יבשה ומעט מאוד מלח גרוס ולאפות על 200 מעלות עד לקבלת צבע חום .


7

יוצאים טעימים וקריספיים .


8

בתאבון 💗.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים