לןגן

תפוחי אדמה אפויים בתנור

מאת: שרה יוסף, פורסם: 30/12/2017 | 08:09
תפוחי אדמה אפויים בתנור

תקציר המתכון: קריספיים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח בסיר מים עם כף מלח עם תפוחי האדמה עם הקליפה

  2. לבשל בערך רבע שעה

  3. לחתוך לרבים או לפרוסות עבות

  4. להניח בתבנית עם נייר אפיה

  5. להבריש עם מעט שמן זית

  6. לפזר מעל מעט פטרוזיליה יבשה ומעט מאוד מלח גרוס ולאפות על 200 מעלות עד לקבלת צבע חום

  7. יוצאים טעימים וקריספיים

  8. בתאבון 💗