- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
1 קל תפו"א מבושלים ומעוכים לפירה וקצת מלח לפי הטעם
-
למלית
-
400 גרם כבד עוף מוכשר בגריל
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
של הכבד .
-
2
1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולשים בצד.
-
3
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי .
-
4
2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים .
-
5
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד ומעבירים לכלי כלשהו וקוצצים עם שני סכינים .
-
6
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים בכף היד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה או כל צורה שרוצים מה שבא לכם.
-
7
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
-
8
ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
-
9
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
-
10
בהצלחה.
1
של הכבד .
2
1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולשים בצד.
3
2) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי .
4
2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים .
5
וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד ומעבירים לכלי כלשהו וקוצצים עם שני סכינים .
6
3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים בכף היד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה או כל צורה שרוצים מה שבא לכם.
7
4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה.
8
ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש .
9
וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה.
10
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים