לןגן

בסטיל תפו"א במילוי כבד עוף ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/11/2017 | 04:53
בסטיל תפו"א במילוי כבד עוף ובצל

תקציר המתכון: מושלם למנה ראשונה👌👌

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למלית

אופן הכנה

  1. של הכבד

  2. 1)קודם לצלות את הכבד על להבה גלויה ולשים בצד

  3. 2) מטגנים את הבצל עד להזהבה אבל לא יותר מדי

  4. 2)מכניסים את הכבדים ומטגנים עוד 5 דק מוסיפים את כל השאר הבמרכיבים

  5. וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד לבישול מוחלט של הכבד ומעבירים לכלי כלשהו וקוצצים עם שני סכינים

  6. 3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט, שמים בכף היד קצת פירה ומניחים במרכז כף תערובת וסוגרים בצורת רולדה קטנה או כל צורה שרוצים מה שבא לכם

  7. 4) מגלגלים בקמח טובלים אותם בביצה

  8. ומטגנים בשמן חצי הגובה מצד לצד עד להזהבה ואפשר להגיש

  9. וכמובן אפשר להכין לשבת ולחמם על הפלטה

  10. בהצלחה