- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
-
-
-
1 פלפל צ'ילי טרי חתוך לעיגולים
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מתכון מהמזנון הפרטי שלי🏠.
-
2
פטריות🍄 שמפיניון עם ערמונים🌰 ובטטה🍠 פקנטי עם פלפל צ'ילי חריף🌶 .
-
3
1) מטגנים את הבצל ל2 דק🕰.
-
4
2) מכניסים את הבטטה , פלפל צ'ילי וערמונים ואת כל השאר מערבבים.
-
5
3)מוסיפים את הפיטריות רק שהבטטה מבושלת ועוד כמה דק על הגז וזה מוכן.
-
6
4) מפזרים צנוברים ושומשום ואפשר להגיש.
1
מתכון מהמזנון הפרטי שלי🏠.
2
פטריות🍄 שמפיניון עם ערמונים🌰 ובטטה🍠 פקנטי עם פלפל צ'ילי חריף🌶 .
3
1) מטגנים את הבצל ל2 דק🕰.
4
2) מכניסים את הבטטה , פלפל צ'ילי וערמונים ואת כל השאר מערבבים.
5
3)מוסיפים את הפיטריות רק שהבטטה מבושלת ועוד כמה דק על הגז וזה מוכן.
6
4) מפזרים צנוברים ושומשום ואפשר להגיש.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים