הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסירות תפוחי אדמה "קומפיר" מעדן תורכי משגע! שוב בשינויים קלים מהראש🤗🤗 לצד סלט .
מתכון ל- 10 יח' .
לעטוף כל תפוח אדמה בנייר כסף ולאפות על חום 180 מעלות עד שהם נהיים רכים ניתן לבדוק ע"י מקל שיפוד. בערך 45 דק'. @סיון מלול@.
לפתוח כל אחד לרוכן את הפנים 1 ס"מ מהקליפה. להניח את הפנים בקערה למעוך לפירה להפוך את התפוחי אדמה ולהפריש את קליפתם ב- 50 גר' חמאה מומסת ולסובב שוב לצורת סירה. @סיון מלול@.
לפירה נוסיף כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול, 2 כפות ממרח שום ושמן זית, בצל קצוץ שטוגן להשחמה מלאה מבעוד מועד, כוס גרגרי תירס, כוס גבינה צהובה מגורדת, כוס גבינה בולגרית,3 כפות גבינה לבנה..
תיבול: כפית תבלין בזיליקום, מלח ופלפל גרוס לפי טעמכם לערבב הכל לאיחוד החומרים למלא ולאפות 180 מעלות עד להקרמה של התפוחי אדמה בערך 20 דק, בהצלחה😗😘😗.