אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,651
צפיות

תפוחי אדמה בחמאה ופרמז'ן

המתכון של
תפוחי אדמה בחמאה ופרמז'ן

תפוחי אדמה רכים שנאפים בתנור עם שמן זית וחמאה, פשוט טעים!!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 5 תפוחי אדמה שטופים
  • חופן גבינת פרמז'ן
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • קוביית חמאה (20 גרם)
  • מעט שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח את התפוחי אדמה עם הקליפה 20-30 דקות.


  • 2

    להניח על נייר אפייה ולמעוף מעט.


  • 3

    לזלוף מעל שמן זית, מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס.


  • 4

    להכניס לתנור על 200 מעלות לרבע שעה.


  • 5

    להוסיף מעל כל תפו'א חמאה ופרמז'ן ולאפות עוד כמה דקות.


1

להרתיח את התפוחי אדמה עם הקליפה 20-30 דקות.


2

להניח על נייר אפייה ולמעוף מעט.


3

לזלוף מעל שמן זית, מלח ים אטלנטי ופלפל שחור גרוס.


4

להכניס לתנור על 200 מעלות לרבע שעה.


5

להוסיף מעל כל תפו'א חמאה ופרמז'ן ולאפות עוד כמה דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים