בריק טוניסאי במילוי ביצה או תפו"א טונה פטרוזיליה וביצה
מצרכים הדרושים
חבילת עלי בריק
1 תפו"א מבושל ומרוסק
1 קופסת טונה מפוררת
חופן פטרוזיליה קצוצה מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
1
מחממים שמן מניחים עלי בריק ,שמים במרכז ביצה , סוגרים ומחזיקים עם כלי שטוח כלשהו כמה שניות שהביצה לא תצא החוצה.
2
מילוי מ"ס 2.
3
מערבבים את הטונה תפו"א ,פטרוזיליה מלח ,פלפל שחור, שמים במרכז קצת מלית מניחים במחבת את העלי ושמים ביצה במרכז סוגרים ומטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה .
4
צורת ההגשה .
5
עם אריסה.
1
מחממים שמן מניחים עלי בריק ,שמים במרכז ביצה , סוגרים ומחזיקים עם כלי שטוח כלשהו כמה שניות שהביצה לא תצא החוצה.
2
מילוי מ"ס 2.
3
מערבבים את הטונה תפו"א ,פטרוזיליה מלח ,פלפל שחור, שמים במרכז קצת מלית מניחים במחבת את העלי ושמים ביצה במרכז סוגרים ומטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה .