לןגן

בריק טוניסאי במילוי ביצה או תפו"א טונה פטרוזיליה וביצה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 30/07/2017 | 22:18
בריק טוניסאי במילוי ביצה או תפו"א טונה פטרוזיליה וביצה

תקציר המתכון: קליל להכנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים שמן מניחים עלי בריק ,שמים במרכז ביצה , סוגרים ומחזיקים עם כלי שטוח כלשהו כמה שניות שהביצה לא תצא החוצה

  2. מילוי מ"ס 2

  3. מערבבים את הטונה תפו"א ,פטרוזיליה מלח ,פלפל שחור, שמים במרכז קצת מלית מניחים במחבת את העלי ושמים ביצה במרכז סוגרים ומטגנים בשמן עמוק מצד לצד עד להזהבה

  4. צורת ההגשה

  5. עם אריסה