אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,515
צפיות

בסטיל

המתכון של
בסטיל

בסטיל או קובה פוטטה. פירה במילוי בשר.. מנה טעימה

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבצק.
  • 5 תפוחי אדמה.
  • מלח
  • פלפל שחור.
  • כף שמן..
  • למילוי.
  • 2 בצלים קצוצים.
  • 200 גרם בשר טחון.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • אבקת מרק עוף.
  • פפריקה חריפה.
  • בהרט.
  • מעט צנובר.
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות ליבבש טוב ולמעוך לפירה..


  • 2

    להוסיף תבלינים וכף שמן..


  • 3

    להניח במקרר לשעה...


  • 4

    מילוי..


  • 5

    להזהיב בצלים בשמן להוסיף בשר לפורר טוב עם המזלג להוסיף תבלינים וצנובר..לבשל עד שהבשר משנה את צבעו...


  • 6

    לצנן...


  • 7

    בידיים רטובות לקחת מעט בצק לשים מילוי ולסגור..


  • 8

    (אם נקרע אז להוסיף עוד פירה)...


  • 9

    קערה ביצה טרופה..


  • 10

    קערה שניה פירורי לחם כשרים לפסח..


  • 11

    לטבול בביצה ולאחר מכן בפירורית ולטגן בשמן חם.


1

לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות ליבבש טוב ולמעוך לפירה..


2

להוסיף תבלינים וכף שמן..


3

להניח במקרר לשעה...


4

מילוי..


5

להזהיב בצלים בשמן להוסיף בשר לפורר טוב עם המזלג להוסיף תבלינים וצנובר..לבשל עד שהבשר משנה את צבעו...


6

לצנן...


7

בידיים רטובות לקחת מעט בצק לשים מילוי ולסגור..


8

(אם נקרע אז להוסיף עוד פירה)...


9

קערה ביצה טרופה..


10

קערה שניה פירורי לחם כשרים לפסח..


11

לטבול בביצה ולאחר מכן בפירורית ולטגן בשמן חם.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים