לןגן

בסטיל

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 21/03/2017 | 07:03
בסטיל

תקציר המתכון: בסטיל או קובה פוטטה. פירה במילוי בשר.. מנה טעימה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפוחי האדמה עד להתרככות ליבבש טוב ולמעוך לפירה.

  2. להוסיף תבלינים וכף שמן.

  3. להניח במקרר לשעה..

  4. מילוי.

  5. להזהיב בצלים בשמן להוסיף בשר לפורר טוב עם המזלג להוסיף תבלינים וצנובר..לבשל עד שהבשר משנה את צבעו..

  6. לצנן..

  7. בידיים רטובות לקחת מעט בצק לשים מילוי ולסגור.

  8. (אם נקרע אז להוסיף עוד פירה)..

  9. קערה ביצה טרופה.

  10. קערה שניה פירורי לחם כשרים לפסח.

  11. לטבול בביצה ולאחר מכן בפירורית ולטגן בשמן חם