- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6 תפו"א אדומים בגודל בנוני
-
-
-
-
-
-
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל200 מעלות .
-
2
מקלפים את התפו"א ,חוצים לאורך וחותכים לפלחים..
-
3
שמים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה..
-
4
מבשלים כ 10 דקות עד לריכוך קל של התפו"א.
-
5
מסננים את התפו"א ומעבירים לתבנית אפיה..
-
6
מתבלים בכל המרכיבים ומערבבים בעדינות..
-
7
מכניסים לתנור כ 30 דקות או עד שהתפו"א זהובים ויפים..
-
8
מומלץ להעביר לטורבו לאחר 15 דקות של אפיה רגילה, זה נותן קריספיות וגוון יפה ..
-
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
מחממים תנור ל200 מעלות .
2
מקלפים את התפו"א ,חוצים לאורך וחותכים לפלחים..
3
שמים בסיר עם מים ומביאים לרתיחה..
4
מבשלים כ 10 דקות עד לריכוך קל של התפו"א.
5
מסננים את התפו"א ומעבירים לתבנית אפיה..
6
מתבלים בכל המרכיבים ומערבבים בעדינות..
7
מכניסים לתנור כ 30 דקות או עד שהתפו"א זהובים ויפים..
8
מומלץ להעביר לטורבו לאחר 15 דקות של אפיה רגילה, זה נותן קריספיות וגוון יפה ..
9
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים