אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

7,042
צפיות

המבורגר וכבד אווז

המתכון של
המבורגר וכבד אווז

לכל אוהבי הברביקיו המבורגר שלא תפסיקו להמליץ עליו עם טעם עדן של כבד אווז

  • קטגוריהבשר
  • מספר מנות4 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: בשר
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 4 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 750 גרם בשר בקר טחון 80%
  • 4 יחידות כבד אווז
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית מלח גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    לחלק את הבשר ל4 כדורים שווים לעצב כל כדור לקציצה שטוחה בקוטר 10 סמ לא ללוש יותר מידי את הבשר בכדי לא להרוס את האווריריות.


  • 2

    על מחבת פסים או על המנגל לצלות כמו שאתם אוהבים רק לאחר שהפכתן לצד השני לתבלן עם קורט מלח ופלפל.


  • 3

    במחבת טפלון לחמם על גבוה בינוני למלח והפלפל את כבדי האווז להניח בעדינות ולבשל כל צד 30 שניות.


  • 4

    לצרוב טיפה לחמניות המבורגר להניח המבורגר ומעליו את כבד האווז להגיש חם עם סלט או צ'יפס עבודה נעימה ובתיאבון.


1

לחלק את הבשר ל4 כדורים שווים לעצב כל כדור לקציצה שטוחה בקוטר 10 סמ לא ללוש יותר מידי את הבשר בכדי לא להרוס את האווריריות.


2

על מחבת פסים או על המנגל לצלות כמו שאתם אוהבים רק לאחר שהפכתן לצד השני לתבלן עם קורט מלח ופלפל.


3

במחבת טפלון לחמם על גבוה בינוני למלח והפלפל את כבדי האווז להניח בעדינות ולבשל כל צד 30 שניות.


4

לצרוב טיפה לחמניות המבורגר להניח המבורגר ומעליו את כבד האווז להגיש חם עם סלט או צ'יפס עבודה נעימה ובתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים