הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלכל אוהבי הברביקיו המבורגר שלא תפסיקו להמליץ עליו עם טעם עדן של כבד אווז
לחלק את הבשר ל4 כדורים שווים לעצב כל כדור לקציצה שטוחה בקוטר 10 סמ לא ללוש יותר מידי את הבשר בכדי לא להרוס את האווריריות.
על מחבת פסים או על המנגל לצלות כמו שאתם אוהבים רק לאחר שהפכתן לצד השני לתבלן עם קורט מלח ופלפל.
במחבת טפלון לחמם על גבוה בינוני למלח והפלפל את כבדי האווז להניח בעדינות ולבשל כל צד 30 שניות.
לצרוב טיפה לחמניות המבורגר להניח המבורגר ומעליו את כבד האווז להגיש חם עם סלט או צ'יפס עבודה נעימה ובתיאבון.