- קטגוריהבשר
- מספר מנות5 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: בשר
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 5 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 טיפה מלח , פלפל שחור גרוס
-
רכיבים לרוטב
-
-
-
-
1 כוס זיתים ירוקים ללא חרצנים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מערבבים את כל המרכיבים של הקציצות ושמים במקרר לשעה.
.
-
2
יוצרים קציצות קטנות ומטגנים בשמן..
-
3
מחממים את השמן זית בסיר רחב, מוסיפים את השום ,העגבניות, הפפריקה ומבשלים כ 10 דקות על להבה נמוכה .
.
-
4
מוסיפים את המים, מלח והפלפל ומביאים לרתיחה .
.
-
5
מוסיפים את הזיתים (ניתן לשים שלמים או חתוכים), מסדרים את הקציצות בתוך הרוטב ,מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ 30 דקות עד שהרוטב מסמיך .
.
-
6
מנענעים מידי פעם את הסיר בעדינות .
.
-
7
ניתן לפזר פטרוזיליה או כוסברה מעל ..
1
מערבבים את כל המרכיבים של הקציצות ושמים במקרר לשעה.
.
2
יוצרים קציצות קטנות ומטגנים בשמן..
3
מחממים את השמן זית בסיר רחב, מוסיפים את השום ,העגבניות, הפפריקה ומבשלים כ 10 דקות על להבה נמוכה .
.
4
מוסיפים את המים, מלח והפלפל ומביאים לרתיחה .
.
5
מוסיפים את הזיתים (ניתן לשים שלמים או חתוכים), מסדרים את הקציצות בתוך הרוטב ,מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ 30 דקות עד שהרוטב מסמיך .
.
6
מנענעים מידי פעם את הסיר בעדינות .
.
7
ניתן לפזר פטרוזיליה או כוסברה מעל ..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים