אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,000
צפיות

כבדי עוף עם בצלים מקורמלים

המתכון של
כבדי עוף עם בצלים מקורמלים

מנה מענגת לצד אורז לבן

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו כבד עוף
  • 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
  • מלח, פלפל גרוס- לפי הטעם
  • אבקת מרק בצל - כף שטוחה
  • פפריקה - כף שטוחה (לפי טעמכם)
  • כמון - כפית שטוחה
  • סילאן - לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 1

    מטגנים את הבצלים עד לשקיפות ורכות , מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את כבדי העוף. מתבלים,  מערבבים מעט ומטגנים 5 דקות, מוסיפים את הסילאן ולאחר 5-7 דקות מכבים את האש..


1

מטגנים את הבצלים עד לשקיפות ורכות , מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את כבדי העוף. מתבלים,  מערבבים מעט ומטגנים 5 דקות, מוסיפים את הסילאן ולאחר 5-7 דקות מכבים את האש..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים