אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

13,537
צפיות

קציצות בשר עם אפונה וארטישוק

המתכון של
קציצות בשר עם אפונה וארטישוק

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבשר
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 1 תפוח אדמה בינוני
  • 1 בצל
  • פטרוזיליה
  • פירורי לחם
  • 4 כפות שמן
  • פלפל שחור
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • מלח
  • לרוטב
  • אפונה קפואה
  • ארטישוק קפוא
  • בצל
  • פטרוזילה
  • שמן
  • 2 1/2 כוסות מים
  • תבלינים
אופן ההכנה
  • 1

    בקרעה לשים את הבשר, קוצצים פטרוזילה דק , בפומפיה לגרד את התפוח אדמה והבצל. שמים 2 כפות פירורי לחם את השמן והתבלינים: פלפל שחור , מרק עוף, כורכום, מלח וקינמון. מערבבים הכל ביחד ועושים כדורים בינוניים..


  • 2

    להביא לרתיחה את הארטישוק ( להוציא את המרירות) לסנן ולחתוך לרבעים.


  • 3

    בסיר לטגן בצל להוסיף את האפונה ולטגן כשתי דקות מוסיפים את הארטישוק , הפטרוזליה ,המים והתבלינים : כפית פלפל שחור, מלח וכף וחצי כורכום .


  • 4

    ומבשלים את הרוטב כחמש דקות..


  • 5

    מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש נמוכה כ45 דקות.


  • 6

    בתאבון :).


1

בקרעה לשים את הבשר, קוצצים פטרוזילה דק , בפומפיה לגרד את התפוח אדמה והבצל. שמים 2 כפות פירורי לחם את השמן והתבלינים: פלפל שחור , מרק עוף, כורכום, מלח וקינמון. מערבבים הכל ביחד ועושים כדורים בינוניים..


2

להביא לרתיחה את הארטישוק ( להוציא את המרירות) לסנן ולחתוך לרבעים.


3

בסיר לטגן בצל להוסיף את האפונה ולטגן כשתי דקות מוסיפים את הארטישוק , הפטרוזליה ,המים והתבלינים : כפית פלפל שחור, מלח וכף וחצי כורכום .


4

ומבשלים את הרוטב כחמש דקות..


5

מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש נמוכה כ45 דקות.


6

בתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים