בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, תפו"א מגורדים, תבלינים, עשבי תיבות, לחם סחוט וביצה מערבבים עד לאיחוד החומרים..
2
מכסים בניילון נצמד ומצננים בערך שעתיים. .
3
צרים קציצות בינוניות ושטוחות. מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים..
4
מתכון לתערובת התבלינים:.
5
פפריקה מתוקה.
6
פלפל שחור.
7
פלפל לבן.
8
כמון.
9
כורכום.
10
קינמון.
11
לערבב הכל ביחד ולשמור בקופסא סגורה..
1
בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, תפו"א מגורדים, תבלינים, עשבי תיבות, לחם סחוט וביצה מערבבים עד לאיחוד החומרים..
2
מכסים בניילון נצמד ומצננים בערך שעתיים. .
3
צרים קציצות בינוניות ושטוחות. מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים..