- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
אפשר להשתמש בצוואר,בצלעות,בכתף מספר 5 או בפילה מדומה מספר 6.
-
חבילת פיטריות שמפניון טריות.
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את נתח הבשר כשעה בסיר עם מים ואבקת מרק עוף(אפשר חצי שעה בסיר לחץ)..
-
2
בנתיים לטגן בצל להוסיף שום ותבלינים להוסיף פיטריות ולהוסיף מעט מים .
-
3
להוציא את הבשר לחתוך לקוביות ולהכניס לסיר להוסיף את מי הבישול של הבשר לסיר ולבשל עד רתיחה להנמיך את האש ולבשל שעתיים על אש קטנה.
1
לבשל את נתח הבשר כשעה בסיר עם מים ואבקת מרק עוף(אפשר חצי שעה בסיר לחץ)..
2
בנתיים לטגן בצל להוסיף שום ותבלינים להוסיף פיטריות ולהוסיף מעט מים .
3
להוציא את הבשר לחתוך לקוביות ולהכניס לסיר להוסיף את מי הבישול של הבשר לסיר ולבשל עד רתיחה להנמיך את האש ולבשל שעתיים על אש קטנה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים