לןגן

קציצות בשר

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/12/2016 | 18:22
קציצות בשר

תקציר המתכון: קציצות טעימות בטירוף וקלות להכנה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הבשר הטחון מוסיפים את הבצל הקצוץ, שום קצוץ, תפו"א מגורדים, תבלינים, עשבי תיבות, לחם סחוט וביצה מערבבים עד לאיחוד החומרים.

  2. מכסים בניילון נצמד ומצננים בערך שעתיים.

  3. צרים קציצות בינוניות ושטוחות. מטגנים את הקציצות בשמן רגיל (לא חם מדי!!) על אש נמוכה בסבלנות רבה עד להשחמה ולא מעבר לכך. הקציצה צריכה להיות שחומה מבחוץ ורכה ועסיסית מבפנים.

  4. מתכון לתערובת התבלינים:

  5. פפריקה מתוקה

  6. פלפל שחור

  7. פלפל לבן

  8. כמון

  9. כורכום

  10. קינמון

  11. לערבב הכל ביחד ולשמור בקופסא סגורה.